E

Esküvőhelyszín

Legyen "HERCEGI" pár élete egyik legszebb napján!Az Önök által megálmodott esküvőre érkező vendégek fogadására, kerti szertartására, pezsgős koccintásra gyönyörű zöld környezetben, saját ősfás kertünket ajánljuk az esemény helyszínéül. A nászlakoma helyszíne 160 fős rendezvénytermünk, mely klimatizált, és színpaddal, tánctérrel is rendelkezik. A házias ételekről és a terem csinosításáról is mi gondoskodunk.

„Az asztal mindenkor oly oltár volt, melyen a legtöbb ember igen szívesen áldoz. Az élet örömeihez hozzátartozik a társaságban való étkezés, és minél díszesebb, szemkápráztatóbb az asztal, minél ízletesebben vannak felmutatva az étkek, minél pazarabb a fény, a virágillat és a szőlő nemes nedve, annál magasabb hullámokat vet a kedv.”

Rézi néni, 1901

A Nimród fogadót elsősorban a Budapest és Budapest közvetlen közeléből kiszakadni vágyók esküvői helyszíneként tartják számon. Közelsége miatt ideális esküvő helyszín Biatorbágy, Zsámbék, Tök, Páty, Telki, Budaörs, Törökbálint, Érd, Bicske, Gyermely, Mány, Szár, Alcsút és Felcsút térségéből esküvői vacsorára érkező vendégsereg számára is!

Terem berendezési minták (esküvő, konferencia, egyéb rendezvény):


Terem 50 személyre

Terem 70 személyre (Egyik és másik változat)

Terem 108 személyre

Terem 118 személyre

Terem 170 személyre

Terem 200 személyre (konferencia ültetés)