R

Referenciáink

„Nagyon jól éreztük magunkat és a vendégeink is örömmel emlékeznek vissza az ott töltött bulira. Számunkra a legszebb helyet sikerült kiválasztani életünk egyik legszebb napjára és bátran ajánljuk majd Önöket. Köszönjük a maximális odafigyelést, a gyönyörű díszítést, a kitartó munkát! További sok sikert kívánunk!”

Pásti Linda és Rasovszky Ákos

„Szeretnénk Önnek és a Nimród Fogadó minden dolgozójának még egyszer megköszönni ezt a csodálatos estét!   Minden vendégünk és mi is nagyon jól éreztük magunkat, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig nagyon figyelmes. A dekoráció is elnyerte mindenki tetszését és örülünk, hogy végül sikerült a kertben megtartani a szertartást. Mindketten nagyon jó érzéssel emlékszünk vissza!   Köszönjük Önöknek, hogy felejthetetlenné tették számunkra ezt a napot és gondtalanul élvezhettük az esküvőnket!”

Lengyel Orsolya és Németh Gergely

Az esküvői őrület lecsendesedésével és a nászút végeztével sem csengett le minden teendő. A rokonok, barátok "szétszedik" az embert, hogy meséljen, milyen volt... Vissza kell illeszkedni a hétköznapokba, ami - miután a fellegekben jártunk - nem könnyű. A sok mindennapi feladat közben kicsit késve sikerült csak alkalmat találni a köszönetnyilvánításra, ám annál inkább szívből és őszintén szeretnénk megköszönni mindazt, amit Ön és az egész Nimród csapat tett értünk.
Az esküvő szervezésénél az volt a fő szempontunk, hogy a lehetőségeink függvényében egy kicsit extrább, különlegesebb, egyedibb lagzit szervezzünk, amely nem a kipipálandó hagyományokra, hanem a mi személyiségünkre épül. Ennek megvalósításában Önben maximálisan partnerre leltünk, az ötleteivel, segítőkészségével igen sokat segített nekünk. A szolgáltatás, a hozzáállás minősége példaértékű, számunkra túlmutat a puszta üzleti érdekeken. Köszönjük.
Külön kiemelnénk az ételek minőségét, amelyben - bár volt néhány extra kívánság - nem csalódtunk. Zökkenőmentesen zajlott a kiszolgálás és az italok kínálása is. Azt meg egyszerűen nem értettük, hogy hogy sikerült a tányérokat, evőeszközöket, poharakat olyan tökéletes szabályossággal felrakni...:)
Egy szó mint száz, nagyon köszönjük, hogy Ön és a Nimród Fogadó munkatársai oly feledhetetlenné tették nekünk e napot és kívánjuk, hogy a Fogadó minél tovább és minél sikeresebben működhessen. Rajtunk nem fog múlni, mert mi ajánlani fojuk Önöket mindenkinek!

Kozma Erika és Horváth András

Kedves Pete Család és a Nimród Fogadó összes Dolgozója!

Nagyon szépen köszönjük Nektek a felejthetetlen és tökéletes háttérmunkát és segítséget, amit az esküvőnkön kaptunk Tőletek! AZ utolsó fűszálig tökéletes volt minden, egy életre szóló szép emlék marad. Minden tekintetben örök hálánkat küldjük Felétek, azért a pluszért, amit csak itt kaphattunk meg Herceghalmon, a Nimród Fogadóban! Széles körben terjesztjük is jóhíreteket! Remélhetőleg egy ezüstlakodalom keretében majd újból Veletek örülhetünk!

Odri Kornél és Odriné Jékey Júlia