E

Esküvő

Vendégek fogadása kertünkben

     

Vendégeiket a kertünkben erre a célra kialakított és feldíszített, welcome sátrunkban fogadjuk, ahol felfrissülhetnek házi limonádéval, házi pálinkával vagy bármilyen Önök által kívánt italokkal, sós aprósüteményekkel, szendvicsekkel... A sátor járókövezett, így a hölgyek számára sem okoz kihívást az elegáns cipellőikben. Természetesen a kert és a sátor dekorációja az Önök igényei szerint alakítható. 

Gyönyörű ősfás idilli környezet, a kertünk mérete és adottságai lehetővé teszik, a meghitt és színvonalas szabadtéri esküvői szertartást, valamint számos szabadtéri program megvalósítását, mint például: jó kívánság léggömbök, galamb reptetés, tűzijáték, szabadtéri fotózkodás, stb...  

Még több kép itt.


 

     

Esküvői szertartás kertünkben

 

      

A kerti szertartatásnál, a Pár és az anyakönyveztető számára, egy hófehér feldíszített esküvői sátor ad árnyékot, amelyhez a boldogság kapukon keresztül vezet az út. Miután Önök már férj és feleség, pezsgős koccintásra várjuk a násznépet, hogy mindenki tudjon gratulálni, közös életük kezdetéhez.

Kerti szertartásról képek itt.

                    

.

                                                                                 

   Kedvezményeink: 
 

  • Kedvezményként, mi nem számolunk fel konzultációs díjat és szívesen segítünk az egyéb teendők szervezésében.
  • Az ifjú pár részére ajándék szobát biztosítunk.
  • Szolgáltatók, gyermekek (12 éves korig) részére 50% kedvezményt biztosítunk, 3 éves kor alatt ingyenes!
  • A menüsor desszertet, tortát nem tartalmaz, mert tapasztalatunk alapján, vendégeink házi süteményeket hoznak, melyre kedvezményként külön felszolgálási és hűtési díjat nem számolunk fel. Kérésükre akár elkészítjük vagy beszerezzük a kívánt desszerteket, süteményeket, nassolni valókat, tortákat.
  • Kedvezményként szeszes ital, pezsgő, bor behozatala lehetséges! Ekkor felszolgálási díjat számolunk fel, mely függ a rendezvény időtartamától, az italok mennyiségétől és minőségétől.

     

   

KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL IS BÁTRAN VÁLOGATHATNAK!

 
 - Kívánság léggömb posta                    - Gasztronómiai élménysziget                   - Limonádébár              
- Csillagszóró alagút - Bográcsozás - Pattogatott kukorica
- Tűzijáték
- Malacsütés - Gyümölcssziget/tál
- Fotó sarok - Grillezés - Dekorációs - fények
- Templomi szertartás dekorációja - Kerti fogadás